top of page

Geachte klant,

Wij verzoeken u uw vragen zoveel mogelijk telefonisch te stellen via telefoonnummer 070-350.40.34

Voor afspraken om uw boot uit het water te halen kunt verzoekenwij u het aanvraagformulier in te vullen dan bellen wij u zsm terug! 

LET OP:

brandgevaarlijke werkzaamheden zoals lassen, slijpen, branden en werken met open vuur in het algemeen, zijn te allen tijde verboden. Overtreding van dit artikel, geeft de havenmeester/werfbaas het recht de overtreder direct en voor onbepaalde tijd de toegang tot de jachthaven/jachtwerf te ontzeggen.

Door het versturen van het aanvraagformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Hiswa.

Tevens vragen wij u om in het veld bericht aan te geven hoe lang u denkt bezig te zijn op de kant, dit ivm drukte en de planning!

Dank voor uw medewerking,

 

team Jachtwerf Scheveningen

pinnen-ja-graag-1.jpg
AANVRAAG BOTENKRAAN
 
* verplichte invoervelden
hiswa-logo-doorzichtig.png

LET OP!

Door (langdurige) ziekte bij van Veen Jachtservice zullen wij voorlopig alleen iedere dinsdag aanwezig zijn om te kranen en af te spuiten (en evt klein onderhoud onderwaterschip).

 

Door de (tijdelijke) samenwerking met Westkust Havenservice (Dirk Pronk) is het vanaf heden weer mogelijk om de boot op een bok plaatsen en alleen voor een week of langer (tenzij anders overeengekomen). Wij kunnen in overleg dit voor u inplannen. We kunnen u echter niet de volledige service geven die u van ons gewend bent. 

Wilt u uw boot (laten) afspuiten of op een bok dan kunt u onderstaand formulier invullen. In onderstaand overzicht kunt u de beschikbare plekken zien komende dinsdagen. Indien er "vol" staat kunnen we u niet meer inplannen die dag.  

 

Voor spoedgevallen gelden uiteraard uitzonderingen en kunt u bellen met 070-350.40.34.

 

Excuses voor het ongemak en hopen u snel weer volgens onze gewone dienstverlening te kunnen helpen! 

Team Jachtwerf Scheveningen

Beschikbaarheid dinsdagen jachtwerf 2023:

Bedankt voor de inzending! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

adv-2.jpg
bottom of page